online

Online omgeving
De “Online omgeving” is vandaag de dag niet meer weg te denken. Inmiddels hebben we allemaal ook de voordelen van het thuis yoga beoefenen via een online platform kunnen ervaren. Hoe fijn is het thuis, of waar je dan ook bent, je yogamat uit te rollen en op jouw tijdstip je yoga practice te doen. In de Ashtanga yoga iets wat altijd al bestond.

Daarom heb ik besloten dit jaar een Online Ashtanga yoga programma te lanceren, waarmee je zelf Ashtanga kunt leren, je kunt verdiepen in je practice of gewoon een keer extra je practice kunt doen wanneer het jou uitkomt. Meld je hier aan, als je nieuwsgierig bent en op de hoogte wilt blijven van dit programma.

Wil je online yoga ervaren?
Elke week geef ik op maandagavond een Ashtanga Online yogales. Ook online begeleid ik mijn leerlingen intensief, ik kijk mee, geef aanwijzingen, leer je nieuwe dingen en help je ook thuis op de mat volledig in je eigen lichaam te komen. Kom gratis een proefles meedoen om te ervaren wat dit is.

Nieuwsbrief
Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief als je nieuwsgierig geworden bent en op de hoogte wilt blijven van dit programma.